Intranet      
Ohjeistus Ohjeistus Tälle sivulle on kerätty ohjeistus Hajavesijelpin käyttöön, jelpin esittely animaationa, sekä kotitalouden jätevedenkäsittelyohjeita. Lisäksi sivulla on linkkejä VillageWaters -projektin englanninkielisiin tuotoksiin: raportteihin, käytettäviin teknologioihin sekä koulutusmateriaaliin. Project Reports See Villagewaters Project Report page to download various publications, which were researched and written during the Villagewaters project Ohjeistus

Puhtaat vedet

kylässä ja ympäristössä

Ohjeistus

Tälle sivulle on kerätty ohjeistus Hajavesijelpin käyttöön, jelpin esittely animaationa, sekä kotitalouden jätevedenkäsittelyohjeita. Lisäksi sivulla on linkkejä VillageWaters -projektin englanninkielisiin tuotoksiin: raportteihin, käytettäviin teknologioihin sekä koulutusmateriaaliin.

Animaatio ohjaa Hajavesijelpin käyttöön

Hajavesijelpin käytöstä tehty animaatio kertoo pääpiirteittäin kuinka työkalua käytetään ja mihin tarkoitukseen se on. Animaatio on englanninkielinen ja kestää noin kolme minuuttia.

 

Hajavesijelpin käyttöohje

Täältä löydät käyttäjämanuaalin, joka opastaa sinua Hajavesihelpin käytössä. Siinä kerrotaan myös mistä hajavesijelppi koostuu. 

On tärkeää ymmärtää, että työkalu on varsin toimiva, mutta sillä on myös joitakin luontaisia rajoituksia, joten lue myös vastuuvapauslausekkeet.

 

Haja-asutusalueen jätevedenpuhdistuksen lyhyt oppimäärä

Tässä koulutusmateriaalissa on kerrottu lyhesti ja selkeästi jätevesien synnystä, haitoista ja minkälaisia keinoja ja tekniikoita meillä on käytettävissä jätevesistä aiheutuvien haittojen ehkäisyyn.

 

Toivomme palautettasi

Tämä sivusto sisältää VillageWaters -hankkeen tuotoksia. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentoitavaa Hajavesijelpin tai muun materiaalin osalta, voit ottaa meihin yhteyttä, käyttämällä yhteydenottolomaketta.

 

Englanninkielinen materiaali

Wastewater Guides

Villagewaters project targeted households in scattered dwellings areas, where only option for wastewater treatment is the standalone systems. Read background information and also larger principles of how to keep Baltic Sea clean on series of wastewater guides.

  

Project Reports

See Villagewaters Project Report page to download various publications, which were researched and written during the Villagewaters project.

 

VillageWaters Project
VillageWaters suggest most effective wastewater treatment solutions in scattered dwellings households, which use their own, independently operated water purification systems.

Helping Homeowners
Environmentally oriented families and homeowners, who live in scattered dwellings areas, where connecting to larger wastewater plants is not option because rural distances.

Project Outcome
Project compares the potentially best-fitting wastewater treatment systems, based on economic, social and environmental aspects and publishes data in Information Tool. 

Communication
SYKLI Environmental School of Finland
PL 72, 11101 Riihimäki, Finland
Jari Heiskanen (Chief Web Manager),
phone. +358 50 375 2657,

Web Design and CMS by

Ohjeistus

Ohjeistus

Animaatio ohjaa Hajavesijelpin käyttöön Hajavesijelpin käytöstä tehty animaatio kertoo pääpiirteittäin kuinka työkalua käytetään ja mihin tarkoitukseen se on Animaatio on englanninkielinen ja kestää noin kolme minuuttia Tälle sivulle on kerätty ohjeistus Hajavesijelpin käyttöön, jelpin esittely animaationa, sekä kotitalouden jätevedenkäsittelyohjeita. Lisäksi sivulla on linkkejä VillageWaters -projektin englanninkielisiin tuotoksiin: raportteihin, käytettäviin teknologioihin sekä koulutusmateriaaliin.

Ohjeistus

www.villagewaters.eu © 2016-2019 VillageWaters Project »