Intranet      
Mansikki Mansikki VilllageWaters on mukana myös Mansikissa Jokioisilla. Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien! Lue lisää Mansikki

Puhtaat vedet

kylässä ja ympäristössä

Mansikki

VilllageWaters on mukana myös Mansikissa Jokioisilla. Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien!

Mansikki

Teltassa tutustutaan Kylävedet (VillageWaters) hankkeen aihepiiriin teemalla mitä saa laittaa vessanpyttyyn.

 

Kylävedet hanke kehittää jätevesiratkaisujen valintatyökalua kotitalouksien ja kylien tarpeisiin. Valintatyökalu ottaa huomioon hinnan lisäksi myös jätevesiratkaisujen ympäristövaikutukset, joiden laskemiseen on käytetty tuotteen koko elinkaaren ympäristövaikutuksia.

 

Tehtävänä on lapsille ja miksei aikuisillekin miettiä erilaisten jäteaineiden sijoittelua, jos ei vessanpyttyyn, niin mihin sitten kuuluvat vanhat kumiankat ja perunankuoret?

Mansikki

Pisteellä on puuhaa lapsille, mutta paikalla myös asiantuntija kertomassa valintatyökalun käytöstä ja taustoista.

 

Mansikki-näyttely järjestetään Luonnonvarakeskuksen Elonkierto-puistossa 8.9.2018 klo 10-17 (Ojaistentie 44, Jokioinen) lounais-hämäläisten toimijoiden yhteistyönä, pääjärjestäjänä Leader LounaPlussa.

 

Lue lisää

VillageWaters Project
VillageWaters suggest most effective wastewater treatment solutions in scattered dwellings households, which use their own, independently operated water purification systems.

Helping Homeowners
Environmentally oriented families and homeowners, who live in scattered dwellings areas, where connecting to larger wastewater plants is not option because rural distances.

Project Outcome
Project compares the potentially best-fitting wastewater treatment systems, based on economic, social and environmental aspects and publishes data in Information Tool. 

Communication
SYKLI Environmental School of Finland
PL 72, 11101 Riihimäki, Finland
Jari Heiskanen (Chief Web Manager),
phone. +358 50 375 2657,

Web Design and CMS by

Mansikki

Mansikki

Teltassa tutustutaan Kylävedet (VillageWaters) hankkeen aihepiiriin teemalla mitä saa laittaa vessanpyttyyn Kylävedet hanke kehittää jätevesiratkaisujen valintatyökalua kotitalouksien ja kylien tarpeisiin VilllageWaters on mukana myös Mansikissa Jokioisilla. Mansikki on aivan uudenlainen maaseututapahtuma lapsille – ja koko perheelle isovanhemmat mukaan lukien!

Mansikki

www.villagewaters.eu © 2016-2019 VillageWaters Project »